Rreth Nesh

HERBAPHARM GROUP

HERBAPHARM GROUP eshte nje kompani qe operon ne rajonin e Ballkanit qe nga viti 2010 kryesisht ne Shqiperi dhe Kosove me shperndarjen dhe promovimin e produkteve me te mira te importuara nga SHBA. Qellimi yne eshte te ofroje produkte me nje cilesi te larte duke importuar market me te mira amerikane dhe te certifikuara ECO dhe duke i shperndare ato ne territorin e Shqiperise. Aktitviteti yne ka pesuar rritje gjate ketyre viteve duke shtuar importet e produkteve sipas kerkesave te klienteve tane. HERBAPHARM GROUP ka krijuar marredhenie bashkepunuese me te gjithe distributoret vendas per te qene me afer klienteve tane dhe per te zgjidhur me shpejtesi kerkesat e tyre

.