Zychrome

0 out of 5

Shtesë ushqimore normalizuese e nivelit të glukozës në gjak
Zychrome® – një produkt unik që është bërë objekt i një studimi klinik në njerëz, me një formë kromi( në pritje të marrjes së patentës) që ndikon mbi ndjeshmërinë e shëndetshme të insulinës dhe në nivelet normale të glukozës në gjak.
Zychrome® është shtesë ushqimore kromi që përmban krom dinicocysteinate si dhe niacinë dhe cisteinë. Vetëm një tabletë e vogël ofron 400 mcg krom – sasi e studiuar klinikisht dhe që ofron më shumë se sa sasia e rekomanduar ditore për krom.
Sasia e rekomanduar për krom është:
– 35 mcg për meshkujt nga 19-50 vjeç
– 25 mcg për femrat mbi 18 vjeç
(që nuk ushqejnë me gji ose nuk janë shtatzënë).
Përdorimi i sugjeruar:
1 tabletë në ditë
Përbërësit e tjerë të tabletës:
celulozë mikrokristaline, acid stearik dhe silic.
Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, ose ushqeni me gji fëmijën, ose jeni alergjikë ndaj qumështit konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë, as në rast se kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.
Mbajeni larg fëmijëve. Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë të mbrojtur nga drita.
Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, misër, sojë ose grurë. Nuk përmban sheqer, niseshte, kripë, konservues, ngjyrues apo aromë artificiale.

SKU: GP2408 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

Zychrome