Vitamin E Skin Oil

Vitamin E Skin Oil

0 out of 5

Vitamina E depërton në thellësi, rinovon dhe rivitalizon lëkurën.Me 4000 UI vitaminë E në banzë vaj Carthamus të pastër ,hidraton qetëson dhe zbut lëkurën e thatë dhe të ashpër dhe redukton rrudhat.Vitamina E antioksiduese mbron acidet yndryrore të lëkurës dhe lufton radikalet e lira,Vaj Carthaus  është i pasur në acid linoleik si dhe në Ome-ga-6 dhe Omega-3.Ideal për lëkura të thata të ndjeshme që reagojnë ndaj shumë trajtimeve të tjera të lëkurës.

SKU: 0520 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin E Skin Oil