Vitamin E Shea Body Lotion

Vitamin E Shea Body Lotion

0 out of 5

Locion Trupi Shea Terapeutik i DERMA E është një locion pa aromë që lë lëkurën tuaj të ndjehet e ushqyer. E pasur me Vitaminë E, funksionon për të zbutur në mënyrë dramatike, lëkurën e lëmuar dhe të kondicionuar të thatë, të përafërt, të lëkundur.

I Pasur me:

Gjalpë Shea
Aromë-free
Vaji i farës së boronicës

100% vegan, pa paraben, pa gluten, pa OMGJ, pa ftalate, pa benzina, pa lanolinë.

SKU: 7070A Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin E Shea Body Lotion