Vitamin C Renewing Moisturizer

Vitamin C Renewing Moisturizer

0 out of 5

Hidratuesja jonë e lehtë dhe rrezatuese e Vitaminës C mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të kolagjenit, i cili është themeli i lëkurës me pamje rinore. Mund të ndihmojë gjithashtu në përmirësimin e shfaqjes së tonit të pabarabartë të lëkurës, linjave të imëta dhe rrudhave në mënyrë që çehra juaj të duket e freskuar dhe e përtërirë. Kremi ynë hidratues me Vitaminë C përmban gjithashtu Probiotics dhe Roobios, të cilat funksionojnë në harmoni me Vitaminë C për të mbrojtur lëkurën tuaj dhe për t’i dhënë asaj një vitalitet të lagështuar.

SKU: 0360 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin C Renewing Moisturizer