Vitamin C Instant Radiance Citrus Facial Peel

Vitamin C Instant Radiance Citrus Facial Peel

0 out of 5

Përzierja jonë që forcon shkëlqimin, jo gërryes të Acideve Alpha Hydroxy ndihmon për të rishfaqur dhe strukturuar lëkurën e qetë për të zvogëluar shfaqjen e linjave të imëta dhe rrudhave.

I pasur me:

Vitamina C: antioksidues i fuqishëm me vetitë ndriçuese të lëkurës dhe anti-plakje që mund të ndihmojnë për të mbështetur shëndetin e kolagjenit.
Qërimi i frutave të agrumeve Puree ndihmon për të përmirësuar shfaqjen e njollës, njollave të errëta dhe tonit të pabarabartë të lëkurës.
Acidi glikolik përdor vetitë e AHA për të ndihmuar në mënyrë të sigurt dhe në mënyrë të efektshme të largoni qelizat e lëkurës së ngordhur të sipërfaqes.

Qërimi i frutave të agrumeve me veprim të shpejtë ndihmon për të përmirësuar shfaqjen e njollës, njollave të errëta dhe tonit të pabarabartë të lëkurës. E formuluar me Fruit Stay C-50, acide glikolike dhe laktike dhe ekstrakt limoni, kjo zhvishem e fuqishme ndihmon për të liruar dhe hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe papastërtitë për të dhënë rezultate të dukshme. Pas vetëm një përdorimi, zbuloni një shkëlqim të freskët, me pamje të shëndetshëm dhe bukur rrezatues.

Ne përdorim një formë të qëndrueshme të vitaminës C që nuk do të avullojë ose ndryshojë para se të përvetësohet në lëkurën tuaj, për të punuar më mirë për ju, natyrisht.

SKU: 0356 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin C Instant Radiance Citrus Facial Peel