Vitamin C Gentle Daily Cleansing Paste

Vitamin C Gentle Daily Cleansing Paste

0 out of 5

C shkëlqimin tuaj shkëlqyes me pastruesin e fytyrës me shumë detyra, për ndriçimin e lëkurës dhe për antioksiduesin e fytyrës, i cili butësisht nxjerr papastërtitë për të zbuluar lëkurën e butë .

I pasur me:

Golden Turmeric për të zvogëluar shfaqjen e të metave dhe për të rritur shkëlqimin natyror të lëkurës.

Rajs antik për të hequr butësisht papastërtitë dhe qelizat e vdekura të lëkurës ndërsa ushqejnë lëkurën.

E formuluar me Rajs antik ushqyes, ndriçues dhe qetësues, në mbrëmje shafran i Indisë për të krijuar një paste lustruese të përsosur për të ndihmuar pastrimin e lëkurës dhe zvogëlimin e shfaqjes së tonit të pabarabartë të lëkurës, duke zbuluar një çehre rrezatuese dhe të bukur.

SKU: 0357 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin C Gentle Daily Cleansing Paste