Vitamin C Brightening Clay Mask

Vitamin C Brightening Clay Mask

0 out of 5

Maskë një-përdorimëshe argjili me Vit. C pastron, zbardh
lëkurën, e njëtrajtëson atë, duke i ndryshuar tonin dhe pamjen
e rrudhave brenda vetëm një nate.
Përdorimi:
Aplikoni 1 herë në javë në lëkurë të pastër, të thatë, duke
shmangur zonën e syve dhe buzëve. Lëreni maskën për
10-15 min. ose deri sa të thahet. Hiqeni me ujë të ngrohtë.
Më pas përdorni hidratuesin tuaj DERMA.E.

SKU: 10380 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Vitamin C Brightening Clay Mask