Upshots®

Upshots®

0 out of 5

Produkti i ri Upshots® Smoothie Mix-Ins e bëjnë të lehtë marrjen e këtij “smoothie” nga ju. Me dymbëdhjetë përbërës të fuqishëm për trurin, Brain Lift® me vetëm një lugë të vogël e kthen Smoothie-in (lëngun e frutave të grira) tuaj të përditshëm në një pije që fuqizon trurin. Përbërësit përfshijnë gotu kola, e cila tradicionalisht është përdorur për qartësi mendore, së bashku me kolinën për funksione konjitive të shëndetshme dhe çaj jeshil për kujtesën e punës dhe vigjilencën. Brain Lift® përzihet mirë me shijen e “smoothie” tuaj të preferuar. Ideale për mëngjesin kur jeni me nxitim, Brain Lift® ju jep fuqi të përforconi funksionet e trurit për t’ju ndihmuar që të përballoni streset e ditës.
Përdorimi i sugjeruar: Në një blender, shtoni 1 lugë Brain Lift® në përbërësit tuaj të preferuar për të krijuar një “smoothie”. Përziejeni derisa të bëhet një konsistencë e njëtrajtshme.
Shijojeni!
Alergjia: I përshtatshëm për vegjetarianët. Nuk përmban maja, konservues, aromë ose
ngjyrë artificiale.

SKU: GP2512 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Upshots®