Ultra Hydrating Alkaline Water Eye Gel

Ultra Hydrating Alkaline Water Eye Gel

0 out of 5

Lëkurë e mprehtë dhe e zgjuar për sytë më të ndritshëm dhe më të rinj, me xhelin tonë për Hidratimin Alkalik të Ujit Formuluar me një kombinim të fuqishëm të Acidit Hyaluronic, Antioksidantë botanikë dhe Ujit Alkaline menjëherë ndihmon për të hidratuar dhe ekuilibruar lagështinë e dhe zgjuar lëkurën për sy të ndritshëm dhe më të ri.

Pasur me Acidi Hyaluronic jep lagështi të fortë, duke injeksion lëkurën me  hidratim i shëndetshëm.Uji Alkaline ndihmon në hidratimin,  dhe mbështetjen e lëkurave  ekuilibri natyror i pH.

 

SKU: 0456 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Ultra Hydrating Alkaline Water Eye Gel