Ultra Bone Balance ™

Ultra Bone Balance ™

0 out of 5

Ultra Bone Balance ™ Me Ostivone® & Kalcium
Ruan dhe përforcon densitetin e kockave
Ultra Bone Balance ™ përmban markën Ostivone® të Ipriflavone, nutraceutikal novator që
ndihmon në ruajtjen e densitetit të kockave. Studimet klinike kanë treguar se Ipriflavoni i
marrë me kalcium redukton humbjen e densitetit të kockave në gratë në postmenopauzë.
Formula përmban vitamina, minerale, bashkë-ushqyes të rëndësishëm dhe isoflavone për
të mbajtur kockat të shëndetshme dhe të forta. Ultra Bone Balance ™ sjell lëndë ushqyese
që mbështesin sintezën e indeve lidhëse të përbëra nga kolagjenë, proteina jo-kolagjenike
dhe proteoglikane – që përbën matricën organike të kockave.

SKU: GP1304 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

Ultra Bone Balance ™