TOP 10 HEALERS™

TOP 10 HEALERS™

0 out of 5

Shtesa më e mirë ushqimore kundër plakjes
Top 10 Healers™ përmban dhjetë përbërës të mirënjohur për veprimin e tyre ushqyes dhe
më kritikët (disa prej tyre janë ekstrakte natyrale) që zakonisht nuk gjenden në multivitaminat
e përditshme. Kjo formulë siguron një mbështetje të fuqishme për nëntë nga sistemet
kryesore të trupit që janë në qendër të modelit tonë SystemiCare® për shëndet dhe
jetëgjatësi. Këtu përfshihet: mbrojtja antioksiduese, imuniteti i zemrës, trurit, mëlçisë dhe
detoksifikimi, energjia, sheqeri në gjak, qelizat / ADN-ja dhe përgjigjia e shëndetshme
ndaj inflamacionit*
Jo të gjitha inflamacionet lidhen me sëmundje.Inflamacioni është gjithashtu përgjigja e
shëndetshme imune e vete trupit ndaj stresorëve normalë të jetës, siç janë: ushtrimet fizike
të sforcuara apo ushqimet me kalori apo yndyrna të larta.
*Better Nutrition Magazine 2016 Best of Supplements Winner, Anti-Aging and Overall Health Category.
Përdorimi i sugjeruar: 1 deri në 4 tableta me ushqimin.
Paralajmerime: Në qoftë se jeni shtatzënë, po planifikoni të ngeleni shtatzënë ose ushqeni me gji
fëmijën, kërkoni këshillë nga mjeku para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë as në rast
se kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.

Përbërës të tjerë:c e l u l o z ë ,mikrokristaline,,fosfat kalciumi ,dibazik, hidroksipropilcelulozë,gomë celulozë e modifikuar, acid stearik, stearatmagnezi dhe silic.

SKU: GP2474 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

TOP 10 HEALERS™