Tea Tree And Vitamin E Relief Cream

Tea Tree And Vitamin E Relief Cream

0 out of 5

“Mjekësia në një shishe” ku përzihet vaj i pemës së çajit
jeshil 75% me Vitaminë E 25%, i njohur për të trajtuar një
sërë problemesh të lëkurës duke përfshirë prerjet, gërrvishtjet,
plagët, mykun, skuqjet, pickimet e insekteve,dermatitin
dhe ekzemën. Vaji i pemës së çajit jeshil është një antiseptik
i fuqishëm antibakterial, antifungal, dhe natyral.
Hidratuese natyrale dhe antioksiduese Vitamina E shtohet
për të ndihmuar në parandalimin e efektit tharës të Vajit te
pemës së çajit jeshil, për të mbrojtur acidet yndyrore të
lëkurës, për të luftuar radikalet e lira, për të hidratuar
lëkurën dhe për të ndihmuar në procesin e shërimit.

SKU: 9125 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Tea Tree And Vitamin E Relief Cream