Serrapeptase Whole Body™

Serrapeptase Whole Body™

0 out of 5

Whole Body™ Systemic Vegetarian and Delayed Release Enzyme Serrapeptaza është një enzimë që prodhohet nga krimbi i mëndafshit. Tek njerëzit, serrapeptaza nxit rregullimin e përgjigjes inflamatore dhe nxit shëndetin kardiovaskular dhe arterial duke pastruar sistemin e qarkullimit të gjakut. Sot, kjo enzimë nxirret nga fermentimi bakterial dhe procesi nuk e përfshin fare krimbin e mëndafshit. Source Naturals Serrapep tase është një enzimë që favorizon tre prej sistemeve të thella metabolike të SystemiCareTM të konsideruara si kritike për shëndet optimal.

Source Naturals ofron një sasi të fuqishme 60,000 UI për kapsulë.
Përdorimi i rekomanduar: 2 kapsula dy herë në ditë sipas nevojës esëll, me të paktën një gotë ujë.
Alergjia: Nuk përmban qumësht, maja, vezë, gluten, sojë apo grurë. Nuk përmban konservues, ngjyrues ose aromë artificiale.

SKU: SN1948 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Serrapeptase Whole Body™