PQQ Mind™

PQQ Mind™

0 out of 5

PQQ Mind ™
Për të fuqizuar funksionet konjitive neurombrojtëse PQQ Mind është një mikronutrient i zbuluar rishtazi që gjendet natyrshëm në ushqime të tilla si sojë, majdanoz dhe piper i gjelbër. Hulumtimi i fundit paraklinik sugjeron që si një antioksidant mund të ndikojë thellësisht nervat dhe shëndetin neurologjik. Studimet në njerëz tregojnë se mund të ndihmojë në përmirësimin e funksionit njohës. Shtojca PQQ Mind gjithashtu nxit biogjenezën mitokondriale, e cila mund të kontribuojë në ngadalësimin e procesit të plakjes dhe në rritjen e niveleve të energjisë.

Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë.
Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, misër, sojë apo grurë. Nuk përmban sheqer, niseshte, kripë, konservues,aromë ose ngjyrues artificialë.

SKU: GP2418 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

PQQ Mind™