NK-3 Immune®

NK-3 Immune®

0 out of 5

Mbështet aktivitetin e qelizave vrasëse natyrale
NK-3 Immune® me selenium ndihmon ne mirefunksionimin e shume proceseve imunologjike natyrale, duke aktivizuar punën e makrofagjeve, qelizave T, qelizave B dhe qelizave NK, vrasëse natyrale, “vija e parë e mbrojtjes” së organizmit. Stimulon prodhimin e lajmëtarëve kimikë që aktivizojnë reagimin natyral imunitar të trupit dhe gjithashtu ndikon në funksionimin e shëndetshëm të qarkullimit të gjakut. RBAC ™ është një markë tregtare e Daiwa Pharmaceutical Co., Ltd., Japoni. *

Të dhënat e përbërësve për kapsulë
Doza ditore: 4 kapsulaKarbohidrate total 1 g <1% Vitamina C (si acid askorbik) 66 mg 110% Kalcium 90 mg 9% RBAC ™ (kompleks arabinoxylane orizi) 1 g Sasia %SDR
Përdorimi i sugjeruar: 4 kapsula tri herë në ditë për 4 javët e para.Pas 4 javësh, zvogëloni dozën në nivelin e mirëmbajtjes me 4 kapsula
në ditë.
Përbërës të tjerë: xhelatinë (kapsulë), fosfat kalciumi dibazik, silic
30 Kapsula dhe stearat magnezi.

SKU: SN2055 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

NK-3 Immune®