Mushroom Immune Defense™

Mushroom Immune Defense™

0 out of 5

Mbështetje e pashembullt imunitare
Fokusimi në mbështetjen imunitare mund të sjellë përfitime të jashtëzakonshme për gjithë jetën tuaj. Në qoftë se ju jeni të përkushtuar ndaj shëndetit të mirë, ju doni një formulë të fuqishme në dorën tuaj. Source Naturals me krenari ju vjen në ndihmë për të bashkuar forcat me një ushqyerje të shëndetshme me ushqime natyrale për t’ju sjellë një formulë fuqizuese të imunitetit me veprim të pashembullt: Mushroom Immune Defense™

Përdorimi i sugjeruar: 1-2 tableta dy herë në ditë midis vakteve.
Përbërësit e tjerë: acid stearik, celulozë mikrokristaline, silic, dhe gomë celuloze e modifikuar
Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni
me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.
Mbajeni larg fëmijëve.
Alergjia: I përshtatshëm për vegjetarianët. Nuk përmban maja, konservues, sheqer, niseshte, aromë ose ngjyrues artificialë.

Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Mushroom Immune Defense™