MBP® osteo

MBP® osteo

0 out of 5

MBP® osteo me Kalcium përmban dy format e vitaminës K: Vitamina K-1 (phytonadione ose phylloquinone) është forma natyrale e vitaminës K që është gjetur në bimë dhe ofron burimin kryesor të vitaminës K për njerëzit nëpërmjet konsumit dietik. Gjithashtu është K-2 (menaquinone), i cili është ekstraktuar nga fermentimi i sojës dhe është gjetur edhe në djathrat e stazhionuar.Studimi paraprak tregon një bioaktivitet më të lartë të vitaminës K-2 në krahasim me K-1 për të mbështetur shëndetin e kockave. Vitamina K në MBP® Osteo ndihmon që Kalciumi të shkojë atje ku është i nevojshëm, në eshtra. Përveç kësaj, kockave tona u duhen magnez, bakër, bor dhe mangan, që gjenden në MBP® Osteo. Vitaminat C dhe K janë gjithashtu të nevojshme për trupin që të prodhojë kolagjen dhe proteinat e tjera të kockave. Këto proteina formojnë bazën e strukturës kockore. Me kalimin e moshës zakonisht, lidhjet në zinxhirët e kolagjenit dëmtohen dhe kështu kocka bëhet më e brishtë. Sekreti për shëndetin e kockave është t’u sigurosh këtyre qelizave të rëndësishme ushqimin që u nevojitet për të mbështetur punën e tyre.MBP® mbështet densitetin e kockave të shëndetshme, duke nxitur një ekuilibër të duhur midis ndërtimit të kockave dhe shpërbërjes së tyre. MBP® është një përzierje proteinash ku përfshihet cystatin C, fragment kininogjen 1.2, angiogenin,
laktoferrin dhe lactoperoxidase. Për të arritur rezultate optimale, MBP® duhet të merret çdo ditë.
– Është vërtetuar se pas gjashtë muajsh marrjeje të shtesës ushqimore MBP®, janë vërejtur rezultate
domethënëse mbi formimin e kockave të shëndosha.
– Pas tre muajsh marrjeje, MBP® është vlerësuar si një mbështetës i domosdoshëm për metabolizmin
e kockave të shëndetshme

Përdorimi i sugjeruar: 3 tableta një herë në ditë me ushqimin.
Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline, fosfat kalciumi dibazik, acid stearik, gomë celuloze e modifikuar, silic dhe stearat magnezi.

SKU: GP2435 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

MBP® osteo