L-triptofan

L-triptofan

0 out of 5

Humor, relaksim, gjumë
L-triptofani është amino-acid thelbësor që ndihmon në relaksim, për gjumë qetësues dhe
humor pozitiv. Luan një rol të rëndësishëm në sintezën e melatoninës dhe serotoninës, hormoneve
të përfshira në humor dhe përgjigjen ndaj stresit dhe në rregullimin e ciklit gjumë
/ zgjim. L-Tryptophani gjithashtu mbështet funksionet imunitare, sepse është pararendës i
trupit ndaj kynureninës që rregullojnë imunitetin. Nëse është e nevojshme, L-triptofani konvertohet
në niacinë në trup, ndihmon qarkullimin e gjakut, në mirëfunksionimin e sistemit
nervor, metabolizimin e ushqimit dhe prodhimin e acidit hidroklorik për sistemin e tretjes.
L-Tryptophan nga Source Naturals është jashtëzakonisht i pastër dhe i testuar rregullisht për
të siguruar standardet më të larta të cilësisë.
L-triptofani është pararendës i serotoninës dhe melatoninës, rivendos ekuilibrin tuaj normal,
të shëndetshëm përmes proceseve natyrale të trupit: të pushimit, relaksimit dhe gjumit
qetësues.L-triptofan nuk sintetizohet nga trupi, kështu që ju duhet ta merrni
atë përmes dietës ose shtesave. Duhet të mbani dietë që përfshin
shumë karbohidrate komplekse, fruta të papërpunuara dhe
perime, sojë dhe produkte soje, drithërat, fara, arra, oriz ngjyrë
kafe, mel dhe bishtajore.
Rekomandohet të shmanget alkooli, kafeina dhe ushqimet e përpunuara
dhe duhet të merreni me sport.
Plotësimi i një diete të shëndetshme me L-TRYPTOPHAN nga
Source Naturals është një mjet i shkëlqyeshëm për të siguruar që
ju të keni sasinë e nevojshme të këtij aminoacidi të rëndësishëm,
për një trup të shëndetshëm, për gjumë qetësues dhe … mbi të
gjitha të ndiheni mirë

Përdorimi i sugjeruar: 1 kapsulë tri herë në ditë, midis vakteve dhe mundësisht e shoqëruar me
lëng frutash. Për të mbështetur gjumin e qetë, merrni 3 kapsula para gjumit.
Përbërësit e tjerë: xhelatinë (kapsulë), silic, stearat magnezi, fosfat kalciumi dibazik dhe celulozë
mikrokristaline.

SKU: GP1848 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

L-triptofan