Kids’ Vitamin D-3

Kids’ Vitamin D-3

0 out of 5

Vitamina D-3 dhe fëmijët
Source Naturals Kids ‘D3 Fast Melt është një zgjedhje e duhur Vitamine D për fëmijët për eshtra të shëndetshme. Ajo vjen në një shije të butë, të qershisë së zezë dhe pjeshkes në një tabletë të vogël që shkrihet shpejt në gojë. E krijuar gjithashtu pa ngjyrues apo aroma artificiale, dhe përdor manitolin si ëmbëlsues të saj kështu që nuk nxit shfaqjen e kariesit në dhëmbë. Kids ‘D3 Fast Melt ndihmon në forcimin e kockave të fëmijëve tuaj.

Vitamina D-3 për shëndetin e kockave Ushqime shumë pak përmbajnë vitaminë D dhe sasia e vitaminës D të marrë nga ekspozimi i diellit mund të ndikohet nga ndryshimet sezonale dhe përdorimi i kremrave mbrojtës nga dielli. Shtojcat na vijnë në ndihmë për sigurimin e sasive adekuate. Formuluar posaçërisht për nevojat unike në vitaminë D të fëmijëve, Source Naturals Kids ‘D3 Fast Melt ™ jep 100 për qind të vlerës së përditshme të rekomanduar për të ndihmuar në ndërtimin e eshtrave të forta, duke favorizuar gjithashtu edhe shëndetin imun. D-3 është forma e vitaminës D e prodhuar përmes fotosintezës në lëkurë. D-3 nga D3 Fast Melt ™vjen në një tabletë me aromë natyrale qershie dhe pjeshke.
Përdorimi i sugjeruar: Lejojeni tabletën të shkrihet në gojë, dhe më pas gëlltiteni. Fëmijët nga 4 vjeç -1 tabletë 1 deri në 2 herë në ditë. Për fëmijët deri në 3 vjeç konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt.
Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë apo grurë. Nuk përmban sheqer, kripë, konservues, ose ngjyrues apoaromë artificia

SKU: SN2636 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Kids' Vitamin D-3