IVY Ground

IVY Ground

0 out of 5

IVY Ground
Ekstrakt nga Coccinia indica
Rregullon dhe mirëmban nivelin normal të sheqerit në gjak kur përdoret si pjesë e një diete
të shëndetshme. Coccinia indica, është një anëtar i familjes Cucurbita (të kungullit), është
burim ushqimor në Azi dhe është përdorur në herbalizmin Thai dhe praktikat Ayurvedike
për vite me rradhë.
Pengon aktivitetin e enzimës glukozë-6-fosfatazës, e cila ndikon në vetë sistemin e organizmit
për mirëmbajtjen e niveleve të shëndetshme dhe të balancuara të glukozës në
gjak kur përdoret si pjesë e një programi dietik të shëndetshëm.
Mekanizmi i Coccinia indica inhibon glukozë-6-fosfatazën, një enzimë e rëndësishme në
procesin e glukoneogjenezës. Ky është procesi me të cilin trupi krijon glukozë të re nga
molekulat jo-karbohidrate, të tilla si aminoacidet si laktati dhe gliceroli.
Gjatë agjërimit, ose në çdo moment përtej 16-24 orëve pa ushqim, glukoneogjeneza
siguron pothuajse të gjitha nevojat e trupit për glukozë. Ky është një mekanizëm i natyrshëm
për të shpëtuar jetën, kur ushqimi është i pakët, por në shumë individë, mund të
shkaktojë çekuilibrim të sheqerit në gjak.
Coccinia indica i mundëson trupit të mbajë një ekuilibër, duke zvogëluar prodhimin e glukozës
nga trupi, kur është e nevojshme.
Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë dy herë në ditë, një në mëngjes dhe një para se të shkoni
në shtrat. Për rezultatet më të mira, përdoreni këtë produkt për të paktën tre javë.
Përbërësit e tjerë: fosfat kalciumi dibasik, acid stearik, gomë celuloze e modifikuar dhe
silic.
Paralajmërime:Mos e përdorni nëse jeni hipoglicemik, shtatzënë, nëse mund të mbeteni
shtatzënë ose ushqeni me gji. Nëse jeni duke marrë ndonjë bar për çrregullimin e metabolizmit
të glukozës, konsultohuni me mjekun tuaj para se të merrni këtë produkt. Mos e përdorni
produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg
fëmijëve.
Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë ose
grurë. Nuk përmban sheqer, kripë, niseshte,
aromë apo ngjyrues artificialë.

SKU: GP1849 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

IVY Ground