IP-6

0 out of 5

Inositol Hexaphosphate
Ndihmon në mirëfunksionimin e qelizave të gjirit, zorrës së trashë dhe prostatës IP-6 (inositol heksafosfat), i njohur edhe si acidi fitik, është një përbërës i disa fibrave dietike, që gjendet sidomos në drithërat, bishtajoret dhe farat e pasura në acide yndyrore. Studimet paraklinike dhe in vitro tregojnë se IP-6 ndihmon në mbarëvajtjen e shëndetit dhe funksionimit të zorrës së trashë, gjirit dhe qelizave të prostatës.
Source Naturals IP-6 nuk përmban përbërës të tjerë aktivë. Vetëm IP-6 në këtë formë ka treguar vazhdimisht rezultate pozitive në kërkimet e kryera.

Përdorimi i sugjeruar: 3 tableta në ditë. Për fuqizim të të gjithë sistemit të organizmit, merrini esëll. Për mbështetje të drejtpërdrejtë të zorrës së trashë, merrini vetëm para ushqimit ose me ushqimin.
Përbërës të tjerë: celulozë mikrokristaline, acid stearik, gomë akacie, gomë celulozë e modifikuar dhe silic.
Paralajmërime: Merrini tabletat me stomak bosh nëse jeni anemik. Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni barna anti-anemike këshillohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt.Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.
Mbajeni larg fëmijëve.
Alergjia: I përshtatshëm për vegjetarianët. Nuk përmban maja, konservues, sheqer, niseshte,aromë ose ngjyrues artificialë.

SKU: SN1369 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

IP-6