Inositol & Choline

Inositol & Choline

0 out of 5

Inositoli dhe kolina janë përbërës të ngjashëm me vitaminën B, të cilët kanë funksione të
ngjashme me njeri-tjetrin. Të dy janë përbërës të rëndësishëm të fosfolipideve, të cilat ndërtojnë
membranat qelizore dhe membranat e tjera biologjike, dhe të dyja luajnë rol të
rëndësishëm në funksionin nervor të shëndetshëm. Kolina është një përbërës thelbësor përr
prodhimin e acetilkolinës, një neurotransmetues kryesor, ndërsa përbërjet fosforike të inositolit
në qelizat nervore ndihmojnë në rregullimin e impulseve nervore.
Alergjia: I përshtatshëm për VEGJETARIANËT.
Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë ose grurë.
Nuk përmban sheqer, kripë, apo ngjyrues, shije dhe aromë
artificiale.

Përbërësit e tjerë: acid stearik, gomë celuloze e modifikuar, silic dhe stearat magnezi.
Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë.
Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni
me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt.
Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg
fëmijëve.

 

Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

Inositol & Choline