Hyaluronic Joint Complex™

Hyaluronic Joint Complex™

0 out of 5

HYALURONIC JOINT COMPLEX™
Me Glukozaminë, Kondroitinë dhe MSM
HYALURONIC JOINT COMPLEX™ është një formulë gjithëpërfshirëse që kombinon acidin hialuronik me glukozaminë, kondroitinë, MSM dhe askorbat mangani. Këta përbërës janë blloqe të rëndësishme ndërtuese për artikulacione të shëndetshme dhe indin lidhor. Acidi Hialuronik është një komponent i rëndësishëm i indeve të artikulacioneve që ndihmon për të mbajtur likidin lubrifikues në artikulacione dhe kartilago.
BIOCELL Collagen® është një produkt i patentuar që i është nënshtruar procesit të hidrolizës për të prodhuar acid Hialuronik me peshë të ulët molekulare, sulfat kondroitine dhe kolagjen të Tipit II. Këta përbërës ndihmojnë në mirëfunksionimin e një artikulacioni të shëndetshëm.

Përbërës të tjerë ndihmës: acid stearik, celuloze hidroksipropili, gome celuloze e modifikuar, silic dhe arome natyrale menteje
Përdorimi i sugjeruar: 2 tableta në ditë.
Alergjia: Përmban ekstrakte butakësh (karkaleca dhe gaforre).
Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë ose po planifikoni të ngeleni shtatzënë, jeni duke ushqyer me gji, ose duke marrë rregullisht ndonjë bar si acetaminofen, varfarin, ose heparinë, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë as nëse kapaku mbyllës i vulosur është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg fëmijëve.

SKU: GP1830 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

Hyaluronic Joint Complex™