Gluco-Science™

Gluco-Science™

0 out of 5

Gluco-Science™
Ndihmon në mbajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
kur përdoret si pjesë e dietës suaj
Një Formulë Bio-Aligned ™
GLUCO-SCIENCE është një formulë gjithëpërfshirëse me bazë bimore, bazuar në hulumtimin
më të ri klinik mbi bimë dhe përbërës të veçantë. Source Naturals studioi këtë kërkim
shkencor, dhe më pas krijoi GLUCO-SCIENCE. Kjo Formulë BioAligned siguron përbërësit
ushqyes të domosdoshëm për pesë sisteme të ndryshme të trupit të përfshirë në normalizimin
e sheqerit në gjak dhe për aktivitetin e insulinës.

Përdorimi i sugjeruar: 1 deri në 2 tableta, tri herë në ditë para ngrënies.
Alergjia: Përmban sojë.
Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline e silikonizuar, acid stearik, silic dhe gomë e modifikuar
celuloze.
Paralajmërime:Mos e përdorni nëse jeni duke marrë ndonjë formë nitrati me recetë siç është nitroglicerina. Nëse keni ndonjë çrregullim të metabolizmit të sheqerit në gjak (siçështë diabeti, ose hipoglicemia), ose nëse jeni duke marrë insulinë, ndonjë bar për uljen elipideve, antikoagulantë ose barna anti-trombocitike, ose nëse jeni shtatzënë mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg fëmijëve.

SKU: GP1634 Kategoritë: , Brand:
  • Porosit Tani

Gluco-Science™