Betaine HCl Hydrochloric Acid Source Digestive Support™

Betaine HCl Hydrochloric Acid Source Digestive Support™

0 out of 5

Acid klorhidrik – burim suporti tretes
Në stomak, acidi klorhidrik konverton pepsinogjenin në pepsinë, një enzimë që shpërbën proteinat. Pepsina shpërbën proteinat në substanca më të vogla, që të përthithen më lehtë. Me kalimin e moshës, sekretimi i acidit klorhidrik mund të reduktohet, dhe mund të shkaktojë nivele të ulëta të pepsinës. Pa nivelet e duhura të pepsinës, trupi e ka më të vështirë tretjen e ushqimit. Klorhidrati i betainës është përdorur si një burim shtesë i acidit klorhidrik, që mund të shfrytëzohet nga stomaku për prodhimin e pepsinës.

Përdorimi i sugjeruar: Mos e merrni me stomakun bosh.
Alergjia: Përmban qumësht. Nuk përmban maja, vezë, gluten, sojë ose grurë. Nuk përmban sheqer, niseshte, kripë, konservues, ngjyrues apo aromë artificiale. Kombinimi i klorhidratit të betainës dhe pepsinës do të sigurojë një tonik të shkëlqyer për stomakun

SKU: SN1361 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Betaine HCl Hydrochloric Acid Source Digestive Support™