ADVANCED PEPTIDE & COLLAGEN SERUM

ADVANCED PEPTIDE & COLLAGEN SERUM

0 out of 5

Konsideruar si serumi më i mirë me kolagjen dhe peptide për
një lëkurë që rrezaton shëndet, rini dhe rrezatim.
Formulë trajtuese ushqyese me veprim të dyfishtë mbi rrudhat
dhe brazdat e thella për të favorizuar një lëkurë më të lëmuar
dhe më të re.
Plotëson fuqishëm nevojat e lëkurës per hidratim falë
vitaminës E dhe antioksiduesve mjaft efikasë si Vit. C dhe çaji
jeshil që ofrojnë mbështetje të fuqishme pë-r kolagjenin duke
sjellë veprim të plotë hidratues dhe anti- moshë.
Përdorimi: Aplikojeni në lëkurë të pastruar në mëngjes dhe në mbrëmje.
Mund të përdoret vetem ose së bashku me hidratuesin tuaj të preferuar
Derma.E.Për të rritur përfitimet nga ky serum moshë – sfidues mund ta
shoqeroni mepas me Advanced Peptides and Collagen Moisturizer

SKU: 0725A Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

ADVANCED PEPTIDE & COLLAGEN SERUM