Advanced Peptide And Collagen Moisturizer

Advanced Peptide And Collagen Moisturizer

0 out of 5

Formulë e re dhe e përmirësuar! Ky hidratues
me efekt lifting tashmë me kompleksin
Advanced Peptide + Collagen është një krem
revolucionar me veprim të dyfishtë për të
zbehur dukshëm dhe reduktuar edhe rrudhat
më të thella, si dhe së bashku me Pycnogenol
këtë antioksidues të fuqishëm, hidraton
lëkurën e cila do të duket më e mbushur dhe
më elastike.Nga ana tjetër përmirëson
pamjen e tonit të lëkurës dhe cilësinë e saj.
Përdorimi: Aplikojeni në lëkurë të pastruar,-
në mëngjes dhe në mbrëmje.

SKU: 0700A Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Advanced Peptide And Collagen Moisturizer