Suplemente

   
 • You've just added this product to the cart:

  MenoPositive® NON -Soy Hot Flash Relief

  0 out of 5

  MenoPositive® NON -Soy Hot Flash Relief

  Source Naturals MenoPositive® u siguron grave që nuk duan të përdorin sojën me një alternativë të shkëlqyeshme ndaj fitoestrogjenëve të sojës që zakonisht përdoren për lehtësimin e afsheve të nxehta. MenoPositive nuk përmban sojë. Ai sjell një fitoestrogjen mbresëlënës, 8-prenylnaringenin (8-PN),që gjendet në një ekstrakt Humulus lupulus që u vërtetua nga studimet klinike se redukton severitetin dhe frekuencën e afsheve të nxehta. Source Naturals MenoPositive® vjen në një tabletë të vogël që merret një herë në ditë, dhe është i përshtatshëm për vegjetarianet.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë. Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline, fosfat kalciumi dibazik, hidroksipropil celulozë, aromë natyrale menteje dhe stearat magnezi.

  Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt

 • You've just added this product to the cart:

  D-Mannose

  0 out of 5

  D-Mannose

  Për shëndetin e traktit urinar Çrregullimet e traktit urinar janë shumë të përhapura dhe vlerësohet se 20 për qind e grave vuajnë nga ato. Source Naturals D-Mannose ndikon në mirëqënien e të gjithë traktit urinar: uretrës, fshikëzës, uretrës, veshkave dhe parenkimës renale. D-Mannose është një sheqer hexosose monosaccharide, i gjetur natyrisht në disa pemë, fruta pylli, si manaferrat dhe boronicat. D-Mannose plotëson procesin e pastrimit natyral të organizmit dhe mendohet se trajton të gjitha infeksionet e zakonshme bakteriale të traktit urinar dhe konsiderohet si trajtim jo antibiotik për këto infeksione.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 kapsulë dy herë në ditë.
  Përbërësit e tjerë: xhelatinë (kapsulë), maltodekstrinë, fosfat kalciumi dibazik, silic dhe stearat magnezi.
  Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë apo grurë. Nuk përmban niseshte kripë, konservues, ngjyrues ose aromë artificiale.

 • You've just added this product to the cart:

  Ostivone®

  0 out of 5

  Ostivone®

  Ipriflavone – Për dendësinë e kockave
  Studimet klinike për gratë pas menopauzës kanë treguar se ipriflavoni, një izoflavon, i kombinuar me kalciumin ndihmon në ruajtjen e dendësisë minerale të kockave.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë dy herë në ditë me një vakt. Më e mirë nëse përdoret në lidhje me një shtojcë Kalciumi SourceNaturals.

  Përbërësit e tjerë: fosfat kalciumi dibazik, celulozë mikrokristaline, acid stearik, silic, gomë celuloze e modifikuar dhe stearat magnezi.

 • You've just added this product to the cart:

  Cimi-Fem ™

  0 out of 5

  Cimi-Fem ™

  Redukton afshet e nxehta të shkaktuara nga menopauza Afshet e nxehta mund të rezultojnë nga rritja e hormonit luteinizues të çliruara nga trupi (LH), në një përpjekje të kotë për të rikthyer nivelet në rënie të estrogjenit në normalitet, që ndodhin tek gratë, kur ato hyjnë në paramenopauzë. Shkencëtarët ende nuk e kanë përcaktuar saktësisht se si Cimifuga racemosa ndikon në sistemin hormonal. Studimet e sugjerojnë për të zvogëluar sekretimin e LH, si pasojë edhe për reduktimin e afsheve të nxehta. Source Naturals® Cimi-Fem ™ ju ofron një ekstrakt të standardizuar Cimicifuga racemosa në 2.5% glikozide triterpene(njëra prej të cilëve është 27-deoksiaktinë). Cimi-Fem ™ vjen në një tabletë me shije çokollate që duhet të shkrihet në gojë para se të gëlltitet dhe është e lehtë për t’u përdorur një herë në ditë. Cimi-Fem ™ redukton disa nga shqetësimet normale të menopauzës, duke përfshirë afshet e nxehta, djersitjet gjate natës, ankthin rastësor, çrregullimet e humorit dhe irritimin .

  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë në ditë. Për rezultatet më të mira, duhet të shkrihet në gojë. Mund edhe të gëlltitet. Për rezultatet më të mira, përdoreni këtë produkt për të paktën 4 javë.

  Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë apo grurë. Nuk përmban niseshte, kripë, konservues, ngjyrues ose aromë artificiale. Përbërësit e tjerë: manitol, sorbitol,aroma natyrale çokollate, stearat magnezi ,hidroksipropil metilceluloze, aromë natyrale menteje, silic, acid stearik.

  Paralajmërime: Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë prod

 • You've just added this product to the cart:

  MenoPositive® NON -Soy Hot Flash Relief

  0 out of 5

  MenoPositive® NON -Soy Hot Flash Relief

  Source Naturals MenoPositive® u siguron grave që nuk duan të përdorin sojën , një alternativë të shkëlqyeshme ndaj fitoestrogjenëve të sojës që zakonisht përdoren për lehtësimin e afsheve të nxehta. Pra, MenoPositive® nuk përmban sojë. Source Naturals MenoPositive® sjell një fitoestrogjen mbresëlënës, 8-prenylnaringenin (8-PN),që gjendet në një ekstrakt të Humulus lupulus që u vërtetua nga studimet klinike se redukton severitetin dhe frekuencën e afsheve të nxehta.

  Source Naturals MenoPositive® vjen në një tabletë të vogël që merret një herë në ditë, dhe është i përshtatshëm për vegjetarianet.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë.

  Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline, fosfat kalciumi dibazik, hidroksipropil celulozë, aromë natyrale menteje dhe stearat magnezi. Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt.