SOURCE NATURALS

   
 • You've just added this product to the cart:

  Inositol & Choline

  0 out of 5

  Inositol & Choline

  Inositoli dhe kolina janë përbërës të ngjashëm me vitaminën B, të cilët kanë funksione të
  ngjashme me njeri-tjetrin. Të dy janë përbërës të rëndësishëm të fosfolipideve, të cilat ndërtojnë
  membranat qelizore dhe membranat e tjera biologjike, dhe të dyja luajnë rol të
  rëndësishëm në funksionin nervor të shëndetshëm. Kolina është një përbërës thelbësor përr
  prodhimin e acetilkolinës, një neurotransmetues kryesor, ndërsa përbërjet fosforike të inositolit
  në qelizat nervore ndihmojnë në rregullimin e impulseve nervore.
  Alergjia: I përshtatshëm për VEGJETARIANËT.
  Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë ose grurë.
  Nuk përmban sheqer, kripë, apo ngjyrues, shije dhe aromë
  artificiale.

  Përbërësit e tjerë: acid stearik, gomë celuloze e modifikuar, silic dhe stearat magnezi.
  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë.
  Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni
  me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt.
  Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg
  fëmijëve.

   

 • You've just added this product to the cart:

  L-triptofan

  0 out of 5

  L-triptofan

  Humor, relaksim, gjumë
  L-triptofani është amino-acid thelbësor që ndihmon në relaksim, për gjumë qetësues dhe
  humor pozitiv. Luan një rol të rëndësishëm në sintezën e melatoninës dhe serotoninës, hormoneve
  të përfshira në humor dhe përgjigjen ndaj stresit dhe në rregullimin e ciklit gjumë
  / zgjim. L-Tryptophani gjithashtu mbështet funksionet imunitare, sepse është pararendës i
  trupit ndaj kynureninës që rregullojnë imunitetin. Nëse është e nevojshme, L-triptofani konvertohet
  në niacinë në trup, ndihmon qarkullimin e gjakut, në mirëfunksionimin e sistemit
  nervor, metabolizimin e ushqimit dhe prodhimin e acidit hidroklorik për sistemin e tretjes.
  L-Tryptophan nga Source Naturals është jashtëzakonisht i pastër dhe i testuar rregullisht për
  të siguruar standardet më të larta të cilësisë.
  L-triptofani është pararendës i serotoninës dhe melatoninës, rivendos ekuilibrin tuaj normal,
  të shëndetshëm përmes proceseve natyrale të trupit: të pushimit, relaksimit dhe gjumit
  qetësues.L-triptofan nuk sintetizohet nga trupi, kështu që ju duhet ta merrni
  atë përmes dietës ose shtesave. Duhet të mbani dietë që përfshin
  shumë karbohidrate komplekse, fruta të papërpunuara dhe
  perime, sojë dhe produkte soje, drithërat, fara, arra, oriz ngjyrë
  kafe, mel dhe bishtajore.
  Rekomandohet të shmanget alkooli, kafeina dhe ushqimet e përpunuara
  dhe duhet të merreni me sport.
  Plotësimi i një diete të shëndetshme me L-TRYPTOPHAN nga
  Source Naturals është një mjet i shkëlqyeshëm për të siguruar që
  ju të keni sasinë e nevojshme të këtij aminoacidi të rëndësishëm,
  për një trup të shëndetshëm, për gjumë qetësues dhe … mbi të
  gjitha të ndiheni mirë

  Përdorimi i sugjeruar: 1 kapsulë tri herë në ditë, midis vakteve dhe mundësisht e shoqëruar me
  lëng frutash. Për të mbështetur gjumin e qetë, merrni 3 kapsula para gjumit.
  Përbërësit e tjerë: xhelatinë (kapsulë), silic, stearat magnezi, fosfat kalciumi dibazik dhe celulozë
  mikrokristaline.

 • You've just added this product to the cart:

  TOP 10 HEALERS™

  0 out of 5

  TOP 10 HEALERS™

  Shtesa më e mirë ushqimore kundër plakjes
  Top 10 Healers™ përmban dhjetë përbërës të mirënjohur për veprimin e tyre ushqyes dhe
  më kritikët (disa prej tyre janë ekstrakte natyrale) që zakonisht nuk gjenden në multivitaminat
  e përditshme. Kjo formulë siguron një mbështetje të fuqishme për nëntë nga sistemet
  kryesore të trupit që janë në qendër të modelit tonë SystemiCare® për shëndet dhe
  jetëgjatësi. Këtu përfshihet: mbrojtja antioksiduese, imuniteti i zemrës, trurit, mëlçisë dhe
  detoksifikimi, energjia, sheqeri në gjak, qelizat / ADN-ja dhe përgjigjia e shëndetshme
  ndaj inflamacionit*
  Jo të gjitha inflamacionet lidhen me sëmundje.Inflamacioni është gjithashtu përgjigja e
  shëndetshme imune e vete trupit ndaj stresorëve normalë të jetës, siç janë: ushtrimet fizike
  të sforcuara apo ushqimet me kalori apo yndyrna të larta.
  *Better Nutrition Magazine 2016 Best of Supplements Winner, Anti-Aging and Overall Health Category.
  Përdorimi i sugjeruar: 1 deri në 4 tableta me ushqimin.
  Paralajmerime: Në qoftë se jeni shtatzënë, po planifikoni të ngeleni shtatzënë ose ushqeni me gji
  fëmijën, kërkoni këshillë nga mjeku para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë as në rast
  se kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.

  Përbërës të tjerë:c e l u l o z ë ,mikrokristaline,,fosfat kalciumi ,dibazik, hidroksipropilcelulozë,gomë celulozë e modifikuar, acid stearik, stearatmagnezi dhe silic.

 • You've just added this product to the cart:

  Sugar Ban ™

  0 out of 5

  Sugar Ban ™

  Sugar Ban ™
  Kompleks Gymnema Sylvestre
  Rrënjët dhe gjethet e Gymnema sylvestre, një bimë kacavjerrëse, janë përdorur për
  mijëra vjet në Indi. Gurmar, emri Hindu i kësaj bime, do të thotë “shkatërrues i sheqerit”,
  sepse ajo e shtyp shijen e ëmbël të sheqerit (dmth., Ushqimet e ëmbla nuk kanë më shije
  të ëmbël). Disa forma të acidit gymnemik janë identifikuar si përbërësit anti-ëmbëlsi të
  kësaj bime të vlefshme.
  Source Naturals Sugar Ban™ gjithashtu përmban pullulan, një ekstrakt i Zizyphus jujuba,
  i cili gjithashtu redukton perceptimin njerëzor të shijes së ëmbël. Ushqyesit shtesë
  mbështetës përfshijnë edhe pektinën e grejpfrutit dhe mineralin e kromit.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 deri në 3 tableta me ujë, në varësi të sasisë së sheqerit,
  15 minuta para çdo vakti.
  Alergjia: Përmban qumësht. Nuk përmban maja, vezë, gluten, sojë apo grurë. Nuk përmban
  sheqer, niseshte, konservues ose aromë apo ngjyrues artificialë.

 • You've just added this product to the cart:

  IVY Ground

  0 out of 5

  IVY Ground

  IVY Ground
  Ekstrakt nga Coccinia indica
  Rregullon dhe mirëmban nivelin normal të sheqerit në gjak kur përdoret si pjesë e një diete
  të shëndetshme. Coccinia indica, është një anëtar i familjes Cucurbita (të kungullit), është
  burim ushqimor në Azi dhe është përdorur në herbalizmin Thai dhe praktikat Ayurvedike
  për vite me rradhë.
  Pengon aktivitetin e enzimës glukozë-6-fosfatazës, e cila ndikon në vetë sistemin e organizmit
  për mirëmbajtjen e niveleve të shëndetshme dhe të balancuara të glukozës në
  gjak kur përdoret si pjesë e një programi dietik të shëndetshëm.
  Mekanizmi i Coccinia indica inhibon glukozë-6-fosfatazën, një enzimë e rëndësishme në
  procesin e glukoneogjenezës. Ky është procesi me të cilin trupi krijon glukozë të re nga
  molekulat jo-karbohidrate, të tilla si aminoacidet si laktati dhe gliceroli.
  Gjatë agjërimit, ose në çdo moment përtej 16-24 orëve pa ushqim, glukoneogjeneza
  siguron pothuajse të gjitha nevojat e trupit për glukozë. Ky është një mekanizëm i natyrshëm
  për të shpëtuar jetën, kur ushqimi është i pakët, por në shumë individë, mund të
  shkaktojë çekuilibrim të sheqerit në gjak.
  Coccinia indica i mundëson trupit të mbajë një ekuilibër, duke zvogëluar prodhimin e glukozës
  nga trupi, kur është e nevojshme.
  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë dy herë në ditë, një në mëngjes dhe një para se të shkoni
  në shtrat. Për rezultatet më të mira, përdoreni këtë produkt për të paktën tre javë.
  Përbërësit e tjerë: fosfat kalciumi dibasik, acid stearik, gomë celuloze e modifikuar dhe
  silic.
  Paralajmërime:Mos e përdorni nëse jeni hipoglicemik, shtatzënë, nëse mund të mbeteni
  shtatzënë ose ushqeni me gji. Nëse jeni duke marrë ndonjë bar për çrregullimin e metabolizmit
  të glukozës, konsultohuni me mjekun tuaj para se të merrni këtë produkt. Mos e përdorni
  produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg
  fëmijëve.
  Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, sojë ose
  grurë. Nuk përmban sheqer, kripë, niseshte,
  aromë apo ngjyrues artificialë.

 • You've just added this product to the cart:

  XyliSmart®

  0 out of 5

  XyliSmart®

  XyliSmart®
  Xylitol Low Calorie & Low-Glycemic Sweetener
  Përfitimet e Shëndetit nga XYLITOL në rrugë orale
  Ushqimet që përmbajnë sheqer janë burime energjie për bakteret si Mutans streptococcus,
  të cilat shumëfishohen dhe prodhojnë acide të dëmshme në gojë.
  Xylitol nxit sekretimin e pështymës, e cila mund të thithë acidet e prodhuara nga bakteret
  dhe të sigurojë mbështetje për rimineralizimin e dhëmbëve të demineralizuar.
  Sapo nivelet e pH në gojë të ulen nën një pH neutral prej 7, smalti i dhëmbit fillon të
  demineralizohet. Studimet sugjerojnë se përfitimet nga xylitoli mund t'i atribuohen aftësisë
  së tij për të shkatërruar fazat e hershme të dëmtimit të dhëmbëve dhe për të
  përmirësuar florën bakteriale te gojës.
  XyliSmart® sjell xylitol – një zëvendësues të sheqerit të nxjerrë nga bimët. Konsumi i
  shpeshtë i ushqimeve mes vakteve të larta në sheqer dhe niseshte, mund të nxisë
  shkatërrimin e dhëmbëve, ndërsa sheqeri i xylitolit i mund të zvogëlojë rrezikun e kariesit
  të dhëmbëve.
  Xylitol XyliSmart është i njohur si një ëmbëlsues me indeks të ulët glycemik (GI) për
  shkak të përthithjes së ngadaltë në qarkullimin e gjakut, gjë që nuk sjell ndryshime të
  shpejta në përqendrimet e glukozës në gjak siç mund të ndodhë me saharozën. Xylitol
  ka shije po aq të ëmbël sa sheqeri, por me 40% më pak kalori dhe pa asnjë nga pasojat
  negative të sheqerit, dhe lë një shije të freskët në gojë.
  Nuk është i modifikuar gjenetikisht.

  Përdorimi i sugjeruar: Si zëvendësues i sheqerit,
  shtohet sipas shijes tuaj.
  Përbërësit e tjerë: 100% xylitol të pastër (nga pema
  e mështeknës).
  Paralajmërime:Mos e përdorni nëse jeni hipoglicemik,
  shtatzënë, nëse mund të mbeteni shtatzënë
  ose ushqeni me gji. Mos e përdorni produktin, nëse
  kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose
  mungon. Mbajeni larg fëmijëve.
  Nëse shfaqen dhimbje abdominale apo diarre
  pakësoni dozën ose ndërprisni përdorimin.
  Kujdes: Xylitoli është i sigurt për njerëzit, por i
  dëmshëm për qentë. Mos ua jepni kafshëve
  shtëpiake.
  Të ruhet në vend të ftohtë dhe të thatë.

 • You've just added this product to the cart:

  Gluco-Science™

  0 out of 5

  Gluco-Science™

  Gluco-Science™
  Ndihmon në mbajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  kur përdoret si pjesë e dietës suaj
  Një Formulë Bio-Aligned ™
  GLUCO-SCIENCE është një formulë gjithëpërfshirëse me bazë bimore, bazuar në hulumtimin
  më të ri klinik mbi bimë dhe përbërës të veçantë. Source Naturals studioi këtë kërkim
  shkencor, dhe më pas krijoi GLUCO-SCIENCE. Kjo Formulë BioAligned siguron përbërësit
  ushqyes të domosdoshëm për pesë sisteme të ndryshme të trupit të përfshirë në normalizimin
  e sheqerit në gjak dhe për aktivitetin e insulinës.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 deri në 2 tableta, tri herë në ditë para ngrënies.
  Alergjia: Përmban sojë.
  Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline e silikonizuar, acid stearik, silic dhe gomë e modifikuar
  celuloze.
  Paralajmërime:Mos e përdorni nëse jeni duke marrë ndonjë formë nitrati me recetë siç është nitroglicerina. Nëse keni ndonjë çrregullim të metabolizmit të sheqerit në gjak (siçështë diabeti, ose hipoglicemia), ose nëse jeni duke marrë insulinë, ndonjë bar për uljen elipideve, antikoagulantë ose barna anti-trombocitike, ose nëse jeni shtatzënë mund të mbeteni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni produktin, nëse kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg fëmijëve.

 • You've just added this product to the cart:

  Zychrome

  0 out of 5

  Zychrome

  Shtesë ushqimore normalizuese e nivelit të glukozës në gjak
  Zychrome® – një produkt unik që është bërë objekt i një studimi klinik në njerëz, me një formë kromi( në pritje të marrjes së patentës) që ndikon mbi ndjeshmërinë e shëndetshme të insulinës dhe në nivelet normale të glukozës në gjak.
  Zychrome® është shtesë ushqimore kromi që përmban krom dinicocysteinate si dhe niacinë dhe cisteinë. Vetëm një tabletë e vogël ofron 400 mcg krom – sasi e studiuar klinikisht dhe që ofron më shumë se sa sasia e rekomanduar ditore për krom.
  Sasia e rekomanduar për krom është:
  – 35 mcg për meshkujt nga 19-50 vjeç
  – 25 mcg për femrat mbi 18 vjeç
  (që nuk ushqejnë me gji ose nuk janë shtatzënë).
  Përdorimi i sugjeruar:
  1 tabletë në ditë
  Përbërësit e tjerë të tabletës:
  celulozë mikrokristaline, acid stearik dhe silic.
  Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë, ose ushqeni me gji fëmijën, ose jeni alergjikë ndaj qumështit konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë, as në rast se kapaku mbyllës i vulosur, është i dëmtuar ose mungon.
  Mbajeni larg fëmijëve. Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë të mbrojtur nga drita.
  Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, misër, sojë ose grurë. Nuk përmban sheqer, niseshte, kripë, konservues, ngjyrues apo aromë artificiale.

 • You've just added this product to the cart:

  Ultra Bone Balance ™

  0 out of 5

  Ultra Bone Balance ™

  Ultra Bone Balance ™ Me Ostivone® & Kalcium
  Ruan dhe përforcon densitetin e kockave
  Ultra Bone Balance ™ përmban markën Ostivone® të Ipriflavone, nutraceutikal novator që
  ndihmon në ruajtjen e densitetit të kockave. Studimet klinike kanë treguar se Ipriflavoni i
  marrë me kalcium redukton humbjen e densitetit të kockave në gratë në postmenopauzë.
  Formula përmban vitamina, minerale, bashkë-ushqyes të rëndësishëm dhe isoflavone për
  të mbajtur kockat të shëndetshme dhe të forta. Ultra Bone Balance ™ sjell lëndë ushqyese
  që mbështesin sintezën e indeve lidhëse të përbëra nga kolagjenë, proteina jo-kolagjenike
  dhe proteoglikane – që përbën matricën organike të kockave.

 • You've just added this product to the cart:

  Hyaluronic Joint Complex™

  0 out of 5

  Hyaluronic Joint Complex™

  HYALURONIC JOINT COMPLEX™
  Me Glukozaminë, Kondroitinë dhe MSM
  HYALURONIC JOINT COMPLEX™ është një formulë gjithëpërfshirëse që kombinon acidin hialuronik me glukozaminë, kondroitinë, MSM dhe askorbat mangani. Këta përbërës janë blloqe të rëndësishme ndërtuese për artikulacione të shëndetshme dhe indin lidhor. Acidi Hialuronik është një komponent i rëndësishëm i indeve të artikulacioneve që ndihmon për të mbajtur likidin lubrifikues në artikulacione dhe kartilago.
  BIOCELL Collagen® është një produkt i patentuar që i është nënshtruar procesit të hidrolizës për të prodhuar acid Hialuronik me peshë të ulët molekulare, sulfat kondroitine dhe kolagjen të Tipit II. Këta përbërës ndihmojnë në mirëfunksionimin e një artikulacioni të shëndetshëm.

  Përbërës të tjerë ndihmës: acid stearik, celuloze hidroksipropili, gome celuloze e modifikuar, silic dhe arome natyrale menteje
  Përdorimi i sugjeruar: 2 tableta në ditë.
  Alergjia: Përmban ekstrakte butakësh (karkaleca dhe gaforre).
  Paralajmërime: Nëse jeni shtatzënë ose po planifikoni të ngeleni shtatzënë, jeni duke ushqyer me gji, ose duke marrë rregullisht ndonjë bar si acetaminofen, varfarin, ose heparinë, konsultohuni me mjekun para se të përdorni këtë produkt. Mos e përdorni atë as nëse kapaku mbyllës i vulosur është i dëmtuar ose mungon. Mbajeni larg fëmijëve.

 • You've just added this product to the cart:

  MBP® osteo

  0 out of 5

  MBP® osteo

  MBP® osteo me Kalcium përmban dy format e vitaminës K: Vitamina K-1 (phytonadione ose phylloquinone) është forma natyrale e vitaminës K që është gjetur në bimë dhe ofron burimin kryesor të vitaminës K për njerëzit nëpërmjet konsumit dietik. Gjithashtu është K-2 (menaquinone), i cili është ekstraktuar nga fermentimi i sojës dhe është gjetur edhe në djathrat e stazhionuar.Studimi paraprak tregon një bioaktivitet më të lartë të vitaminës K-2 në krahasim me K-1 për të mbështetur shëndetin e kockave. Vitamina K në MBP® Osteo ndihmon që Kalciumi të shkojë atje ku është i nevojshëm, në eshtra. Përveç kësaj, kockave tona u duhen magnez, bakër, bor dhe mangan, që gjenden në MBP® Osteo. Vitaminat C dhe K janë gjithashtu të nevojshme për trupin që të prodhojë kolagjen dhe proteinat e tjera të kockave. Këto proteina formojnë bazën e strukturës kockore. Me kalimin e moshës zakonisht, lidhjet në zinxhirët e kolagjenit dëmtohen dhe kështu kocka bëhet më e brishtë. Sekreti për shëndetin e kockave është t’u sigurosh këtyre qelizave të rëndësishme ushqimin që u nevojitet për të mbështetur punën e tyre.MBP® mbështet densitetin e kockave të shëndetshme, duke nxitur një ekuilibër të duhur midis ndërtimit të kockave dhe shpërbërjes së tyre. MBP® është një përzierje proteinash ku përfshihet cystatin C, fragment kininogjen 1.2, angiogenin,
  laktoferrin dhe lactoperoxidase. Për të arritur rezultate optimale, MBP® duhet të merret çdo ditë.
  – Është vërtetuar se pas gjashtë muajsh marrjeje të shtesës ushqimore MBP®, janë vërejtur rezultate
  domethënëse mbi formimin e kockave të shëndosha.
  – Pas tre muajsh marrjeje, MBP® është vlerësuar si një mbështetës i domosdoshëm për metabolizmin
  e kockave të shëndetshme

  Përdorimi i sugjeruar: 3 tableta një herë në ditë me ushqimin.
  Përbërësit e tjerë: celulozë mikrokristaline, fosfat kalciumi dibazik, acid stearik, gomë celuloze e modifikuar, silic dhe stearat magnezi.

 • You've just added this product to the cart:

  PQQ Mind™

  0 out of 5

  PQQ Mind™

  PQQ Mind ™
  Për të fuqizuar funksionet konjitive neurombrojtëse PQQ Mind është një mikronutrient i zbuluar rishtazi që gjendet natyrshëm në ushqime të tilla si sojë, majdanoz dhe piper i gjelbër. Hulumtimi i fundit paraklinik sugjeron që si një antioksidant mund të ndikojë thellësisht nervat dhe shëndetin neurologjik. Studimet në njerëz tregojnë se mund të ndihmojë në përmirësimin e funksionit njohës. Shtojca PQQ Mind gjithashtu nxit biogjenezën mitokondriale, e cila mund të kontribuojë në ngadalësimin e procesit të plakjes dhe në rritjen e niveleve të energjisë.

  Përdorimi i sugjeruar: 1 tabletë çdo ditë.
  Alergjia: Nuk përmban maja, qumësht, vezë, gluten, misër, sojë apo grurë. Nuk përmban sheqer, niseshte, kripë, konservues,aromë ose ngjyrues artificialë.