Një lëkurë e thatë.Besojani DERMA•E

Një lëkurë e thatë.Besojani DERMA•E

Një lëkurë e thatë qoftë nga faktorët gjenetike apo ambientale sic janë temperaturat e ulëta rezulton në një pamje pa shkëlqim. Ajo për të cilën lëkura ka nevojë në dimër është hidratimi, përdorimi i produkteve që nuk e acarojnë, larësave që nuk e thajnë
Ne kemi nevoje per acidin hialuronik sidomos gjate muajve te​ ftohte te dimrit per t’i siguruar lekures sone nje barriere zbutese dhe hidratuese duke​ e lene ate te bute. Acidi hialuronik jo vetem qe terheq lageshtine por gjithashtu edhe e lidh ate në mënyrë qe lekure te qendroje intensivisht e hidratuar. Pa te, lekura behet e ashper, e çare dhe madje edhe e dhimbshme (kushdo qe ka perjetuar carjen e buzve e njeh si ndjesi.

Trupi yne eshte I afte te prodhoje vete acidin hialuronik por me kalimin e kohes prodhimi I tij bie dhe pa e kuptuar ne dukemi me te moshuar.
Acidi hialuronik eshte nje perberes i renddesishem ne shume produkte qe targetojne problematika te​ ndryshme të lekures.
Ne fakt, I kombinuar me vitaminen C, retinolin eshte nje kombinim fantastik anti moshe he ndryshe njihen si shpetimataret e lekures.​ ​
.
.
Lëkura juaj meriton kujdesin maksimal dhe produktet më cilësore e të kontrolluara dhe për këtë ka menduar Derma•E duke i përzgjedhur me një kujdes të veçantë përbërësit e formulimit.
Besojani DERMA•E rutinën e kujdesit për lëkurën tuaj sepse DERMA•E është e çertifikuar ECO dhe mbi të gjitha është delikate me lëkurën, miqësore me natyrën. Rezultate fantastike në vetëm pak kohë nga aplikimi i rregullt i produkteve. Pjese e etikes se DERMA E eshte te qenit plotesisht transparent rreth perberesve qe perdoren ne produkte.
Derma•E sjell vetitë e pashfrytëzuara hidratuese të “magnetit të lagështisë së natyrës” acidit hialuronik (HA) në një gamë dedikuar lëkurave të dehidratuara e të thata në kombinim me antioksidues natyralë për të fuqizuar si hidratimin ashtu edhe mbrojtjen nga faktorët dëmtues të mjedisit. Për lëkurë të thatë e të dehidratuar ju sugjerojmë linjë Hydrating me acid hialuronik.
Hidratoni, pastroni dhe eksfolioni butësisht lëkurën tuaj.

Share this post