Kremi i syve me shegë

Kremi i syve me shegë

Kremi i syve me shegë dhe CoQ10
I pasur me antioksidues për zonën delikate rreth syve.
?Ndihmon në hidratimin, zbutjen e zonës konturuese të syve duke reduktuar pamjen e rrudhave.
CoQ10 ndihmon në të paturit e një elasticiteti dhe toniciteti optimal të zonës rreth syve.
?Shega dhe çaji jeshil si antioksidues të fuqishëm ndihmojnë në mbrojtjen nga dëmtimet e faktorëve ambientalë dhe radikalet e lira.
?Vitaminat A, E, C ushqejnë, i japin freski rinore lëkurës për sy që duken vibrantë.

Share this post