Kontakt

Mos hezitoni të na kontaktoni

Nëse keni një pyetje ose dëshironi të dini një informacion specifik rreth nesh apo mënyrës si operojmë, na kontaktoni nëpërmjet kësaj forme dhe do të merrni një përgjigje ne pak kohë.


Detaje Kontakti

Adresa:Rruga e Dibres, Tirane, Albania

E-Mail: info@herbapharmgroup.com

Cel:+35542361932 | +355694250110