Derma e

Derma e

?Vitamina C është një mrekulli për kujdesin e lëkurës dhe ka super veti antioksiduese.
Aashtu siç është një lëndë ushqyese kryesore për shëndet të mirë, është thelbësore edhe për nje lëkurë vitale, rrezëllitese, me pamje të shëndetshme.
.
?Vitamina C është një domosdoshmëri për këdo që dëshiron një regjim të fortë dhe efektiv të kujdesit për lëkurën, si dhe për njerëzit që duan të ndërmarrin hapa parandalues kundër rrudhave, dehidratimit dhe humbja e elasticitetit. ?Një nga arsyet kryesore pse vitamina C është e rëndësishme për lëkurën është se mund të mbështesë prodhimin e kolagjenit. Kolagjeni është një proteinë që e mban lëkurën tuaj të ndjehet e fortë, e lëmuar dhe e butë. Ndërsa plakemi, prodhimi i kolagjenit zvogëlohet, dhe ketu futet Vitamina C për lëkurën, pasi ndihmon në rritjen e kolagjenit dhe lufton shenjat e plakjes.


?Një nga gjërat e mrekullueshme në lidhje me ndërfutjen e vitamimës C në kujdesin e lëkurës është se mund të përfshihet në një gamë të gjerë të produkteve që nga pastruesit e deri te serumet.
.
?Pastruesit mund të rigjallërojnë lëkurën në mëngjes dhe darke dhe mund të pasohen nga një serum që shërben si bazë për produktet e rutines se mengjesit apo darkes. .
.
?Serumi ynë i perqendruar me vitaminë C është një domosdoshmëri e mrekullueshme për ripërtëritje të përditshme të lëkurës. Për një dozë të dyfishtë të Vitaminës C të fuqishme, bashkojeni serumin me hidratuesin tone te dites RENEWING të në mëngjes dhe kremin intensiv ne mbrëmje.
.
.
?Personat me lëkurë të ndjeshme mund të aplikojne nje testimi produkti në një zonë tjetër përveç fytyrës, pasi vitamina C mund të jetë irrituese për disa njerëz. Kjo është një arsye tjetër pse DERMA E ka zgjedhur këto dy forma të Vitaminës C për produktet tona: 1)Stay-C® 50 dhe 2)- C-Ester.
.
.
Nëse keni problem me vijat e imeta, rrudhat, pjeset e ashpra dhe lëkurën e thatë që mund të coje me vone ne nje lëkurë të plakur Vitamina C është mrekullia per fytyrën, e gatshme për të nisur diten te bukura dhe te fresketa!
.
.
Çdo produkt DERMA•E me 10% skonto gjatë fundjavës!

Share this post