Soothing Relief Lotion

Soothing Relief Lotion

0 out of 5

Keni lëkurë të thatë dhe të irrituar që kruhet të shkaktuar nga infeksionet bakteriale apo fungale, dermatite të ndryshme dhe të ekspozuar ndaj diellit apo alergjeneve tëndryshëm si uji i pishinave apo djersitja e tepërt.

Zgjidhni problemin tuaj me një nga produktet tona terapeutike që përmban:

-Vajin  e pemës së çajit me veti antifungale, anti sepetike dhe antibakteriale të fuqishme të vërtetuara që depërton shpejt për qetësimin e irritimeve të lëkurës si:çarje, prerje dhe rrjepje.

Kjo formulë depërton thellë për të ushqyer, zbutur dhe hidratuar lëkurën e thatë, qetësuar kruarjet dhe irritimet.Nuk përmban kortizon ose steroidë të tjerë.

Soothing Relief Lotion

Ky locion trajtues natyral i lehtë, zbut qetëson dhe hidraton sapo bie në kontakt me lëkurën.

Përdorimi:

Hidhni nje sasi të vogël të Soothing Relief Lotion në pëllëmbën e duarve tuaja dhe aplikojeni direkt në zonat problematike.

Aplikojeni disa herë gjatë ditës, ose sa herë që lëkura është e thatë dhe ka kruarje.

 

SKU: 8712 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Soothing Relief Lotion