Skinbiotics® Rescue Cream

Skinbiotics® Rescue Cream

0 out of 5

Ky krem hidratues, i zhvilluar, mjekësor, me shumë qëllime, i krijuar nga mjeku ndihmon për të qetësuar një seri shqetësimesh të lëkurës.

I pasur me:

Peme çaj: Ndihmon për të qetësuar lëkurën
Oregano: Përmban veti antioksiduese që mund të ndihmojnë në zbutjen e lëkurës.
Kjo formulë e pasur me antioksidant përmban çajra pastrues dhe vajra rigoni për të ndihmuar në zbutjen dhe hidratimin, duke lehtësuar kështu efektet e irritimeve të vogla të lëkurës dhe kushteve të ndjeshme të lëkurës.

 

Shënim: Produkti nuk ka për qëllim të diagnostikojë, trajtojë, kurojë ose parandalojë ndonjë sëmundje. Ju lutemi kontaktoni mjekun tuaj të kujdesit shëndetësor nëse keni ndonjë gjendje të lëkurës që nuk zgjidhet brenda disa ditësh.

SKU: 8803 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Skinbiotics® Rescue Cream