Scar Gel

0 out of 5

SCAR GEL është i pasuruar edhe me Allicin (nga bulbi i qepës) dhe
Allantoinë që ndihmojnë dukshëm në mbylljen e plagëve dhe njëkohësisht
përshpejtojnë rigjenerimin e lëkurës së shëndetshme, pa lënë shenjë

Redukton pamjen e cikatriceve të reja, rregullon relievin dhe ngjyrën
e lëkurës në cikatricet e mëdha dhe të vjetra.

I efektshëm në zvogëlimin e:
– strijeve të saposhfaqura,
– shënjave të lëna nga djegiet, plagët, gërvishtjet & puçrrat
e ndryshme.
– kallove & trashjeve të tjera të lëkurës.
Ndihmon në rigjenerimin e lëkurës së dëmtuar nga djegiet
e vogla të shkaktuara nga qëndrimi i tepërt në diell.

Përdorimi:
Merret një sasi e vogël Scar Gel me majat e gishtave dhe masazhohet
lehtë në lëkurë. Për cikatriçet e reja, aplikohet 2-3 herë në ditë për 8 javë.
Për cikatriçet më të vjetra, aplikohet dy herë në ditë për 3-6 muaj.

SKU: 8100 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Scar Gel