Tea Tree and Vitamin E Oil

Tea Tree and Vitamin E Oil

0 out of 5

Mjekësia në një shishe ku përzihet vaji i pemës së çajit jeshil 75% me Vitaminë E 25%, i njohur për të trajttuar një sërë problemesh të lëkurës duke përfshirë prerjet,gërvishtjet dhe ekzemën.Vaji i pemës së çajit jeshil është një antiseptik i fuqishëm antibakterial,antifungal dhe atyral.Hidratuese natyrale dhe antioksiduese VITAMINA E shtohet për të parandaluar efektin tharës të vajit të lëkurës, për të luftuar radikalet e lira, për të hidratuar lëkurën dhe për të ndihmuar në proçesin e shërimit.

Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Tea Tree and Vitamin E Oil