Psorzema Cream

Psorzema Cream

0 out of 5

Hidratues i thellë i lëkurës
– Përthithet lehtë, depërton thellë për të ndihmuar në
reduktimin e skuqjes dhe nxitjen e lëkurës së shëndetshme,
– Qetëson dhe zbut lëkurën e irrituar, të thatë dhe me
skuama.
Për përdorim në kokë, në mbrëmje, vendoset në zonat e
prekura duke përdorur një tampon pambuku.
Më pas vendoset një kapuç dushi në kokë, përtë mbrojtur
shtresat dhe lihet të veprojë gjatë gjithë natës. Në mëngjes,
lahen dhe rregullohen flokët si normalisht.
Mund të përdoret sa herë që është e nevojshme.

SKU: 8700.01 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Psorzema Cream