Intensive therapy foot cream

Intensive therapy foot cream

0 out of 5

Trajtim terapeutik që siguron qetësim të menjëhershëm për:

-këmbë të lodhura, këmbë të enjtura, që dhembin dhe që shfaqin shënja të qarkullimit të dobët të gjakut ,thembrave të dëmtuara.

Falë Pycnogenol, farave të pjeshkës, Ginkgo, Yarrow, Arnica, Peppermint dhe Menthanolit, kjo formulë jo vetëm që nxit qarkullimin e gjakut dhe hidraton fuqishëm lëkurën e këmbëve të lodhura nga qarkullimi i zgjatur në një pozicion, por dhe qetëson lëkurën e dëmtuar të thembrave .

Përdorimi: Aplikohet një sasi e bollshme kremi në këmbët e pastra.Masazhohet secila këmbë, sidomos këmbët e prekura, të thata dhe të dëmtuara.

Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Intensive therapy foot cream