ANTI-WRINKLE Treatment Oil

ANTI-WRINKLE Treatment Oil

0 out of 5

Koncentrat i fuqishëm i Vitaminave A rinuese & E rigjeneruese në një
bazë të pastër vaji Carthamus tinctoris, që do të nxisë rigjenerimin e
qelizave të lëkurës. Ideal edhe për lëkurën e ndjeshme. Lëkura do të
rrezatojë freski dhe bukuri.
Përdorimi: një sasi e vogël në majë të gishtave masazhohet ne fytyrë &
dekolte me lëvizje për lart dhe sidomos në zonat e thata. Përdoreni sipas
dëshirës.

SKU: 0888 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

ANTI-WRINKLE Treatment Oil