Anti-Wrinkle Toner

Anti-Wrinkle Toner

0 out of 5

Tonifikues i lëkurës që ribalancon, rifreskon dhe ngushton poret pas
pastrimit. Me ph të balancuar, pa alkool ky tonifikues përveç Vit.A
rinuese, përmban edhe ekstrakte bimësh detare purifikuese. Lëkura do
të shndërrisë freski dhe shëndet.
Përdorimi: Pas pastrimit, lagni një disk pambuku me Toner. Kalojeni butësisht
ne fytyrë & dekolte me lëvizje me drejtim për lart. Lëkura juaj është gati për
hidratuesin tuaj të preferuar DERMA E.

SKU: 0482 Kategoria: Brand:
  • Porosit Tani

Anti-Wrinkle Toner