Derma e

Derma e

🍊Vitamina C Ă«shtĂ« njĂ« mrekulli pĂ«r kujdesin e lĂ«kurĂ«s dhe ka super veti antioksiduese.
Aashtu siç është një lëndë ushqyese kryesore për shëndet të mirë, është thelbësore edhe për nje lëkurë vitale, rrezëllitese, me pamje të shëndetshme.
.
🍊Vitamina C Ă«shtĂ« njĂ« domosdoshmĂ«ri pĂ«r kĂ«do qĂ« dĂ«shiron njĂ« regjim tĂ« fortĂ« dhe efektiv tĂ« kujdesit pĂ«r lĂ«kurĂ«n, si dhe pĂ«r njerĂ«zit qĂ« duan tĂ« ndĂ«rmarrin hapa parandalues kundĂ«r rrudhave, dehidratimit dhe humbja e elasticitetit. 🍊NjĂ« nga arsyet kryesore pse vitamina C Ă«shtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r lĂ«kurĂ«n Ă«shtĂ« se mund tĂ« mbĂ«shtesĂ« prodhimin e kolagjenit. Kolagjeni Ă«shtĂ« njĂ« proteinĂ« qĂ« e mban lĂ«kurĂ«n tuaj tĂ« ndjehet e fortĂ«, e lĂ«muar dhe e butĂ«. NdĂ«rsa plakemi, prodhimi i kolagjenit zvogĂ«lohet, dhe ketu futet Vitamina C pĂ«r lĂ«kurĂ«n, pasi ndihmon nĂ« rritjen e kolagjenit dhe lufton shenjat e plakjes.


🍊NjĂ« nga gjĂ«rat e mrekullueshme nĂ« lidhje me ndĂ«rfutjen e vitamimĂ«s C nĂ« kujdesin e lĂ«kurĂ«s Ă«shtĂ« se mund tĂ« pĂ«rfshihet nĂ« njĂ« gamĂ« tĂ« gjerĂ« tĂ« produkteve qĂ« nga pastruesit e deri te serumet.
.
. 🍊Pastruesit mund tĂ« rigjallĂ«rojnĂ« lĂ«kurĂ«n nĂ« mĂ«ngjes dhe darke dhe mund tĂ« pasohen nga njĂ« serum qĂ« shĂ«rben si bazĂ« pĂ«r produktet e rutines se mengjesit apo darkes. .
.
🍊Serumi ynĂ« i perqendruar me vitaminĂ« C Ă«shtĂ« njĂ« domosdoshmĂ«ri e mrekullueshme pĂ«r ripĂ«rtĂ«ritje tĂ« pĂ«rditshme tĂ« lĂ«kurĂ«s. PĂ«r njĂ« dozĂ« tĂ« dyfishtĂ« tĂ« VitaminĂ«s C tĂ« fuqishme, bashkojeni serumin me hidratuesin tone te dites RENEWING tĂ« nĂ« mĂ«ngjes dhe kremin intensiv ne mbrĂ«mje.
.
.
🍊Personat me lĂ«kurĂ« tĂ« ndjeshme mund tĂ« aplikojne nje testimi produkti nĂ« njĂ« zonĂ« tjetĂ«r pĂ«rveç fytyrĂ«s, pasi vitamina C mund tĂ« jetĂ« irrituese pĂ«r disa njerĂ«z. Kjo Ă«shtĂ« njĂ« arsye tjetĂ«r pse DERMA E ka zgjedhur kĂ«to dy forma tĂ« VitaminĂ«s C pĂ«r produktet tona: 1)Stay-CÂź 50 dhe 2)- C-Ester.
.
.
Nëse keni problem me vijat e imeta, rrudhat, pjeset e ashpra dhe lëkurën e thatë që mund të coje me vone ne nje lëkurë të plakur Vitamina C është mrekullia per fytyrën, e gatshme për të nisur diten te bukura dhe te fresketa!
.
.
Çdo produkt DERMA‱E me 10% skonto gjatĂ« fundjavĂ«s!

Share this post